Sommaren i Skellefteå – yoga med Zoloz!

Hej!

vkrsasana vid fjällbäck
vkrsasana vid fjällbäck

I sommar kan du yoga med oss utomhus. Missa inte dessa härliga tillfällen! Att yoga under bar himmel är en riktigt härlig känsla.

1 juni – 7 juli

Utomhusyoga på Snäckan, Nordanå.
Måndagar kl 11.00-12.00
Tisdagar kl 18.30-19.45

Drop in: 130 kr
6-kort: 550 kr vid köp första veckan eller tidigare. Därefter 690 kr.
Betalas helst via swish eller faktura.

Vi tar emot så många som ryms. Blir det riktigt många är det först till kvarn som gäller. Ta med egen yogamatta + block och band om du har. Om du vill köpa yogaprylar så säljer vi fina grejer från Yogamatters sortiment. Kontakta Pia.

27-28 juli

Yogaretreat i vackra Båtvik, utanför Byske. Under dessa två dagar erbjuder vi mini-retreat eller dags-retreat, utan övernattning. Du får yoga, meditera och vandra i vacker natur. Te, frukt och lunch kommer att ingå i priset. För den som vill finns möjlighet att boka bastuflotte. Mer information om exakt innehåll kommer upp under juni månad. Ungefärliga tider för dagarna är kl 10-16. Anteckna datumet redan nu så har du något att se fram emot!

Introduktionskurser

I slutet av sommaren, under augusti månad, kan du anmäla dig till introduktionskurser i yoga och simonsonteknik (modern jazz) där du får lära dig grunderna och få en god förberedelse inför höstens kurser. Kom ihåg att anmäla dig till höstens kurser redan nu innan platserna tar slut. Kolla in vårt schema och skicka ett mail till Pia för att anmäla dig!

Varmt välkommen!

/Pia