Uppdaterad hemsida

Hej!

Ikväll har jag jobbat med att uppdatera hemsidan lite. För er som varit in nyligt, eller kanske tittar in ofta, så kanske ni märker lite skillnader. Bland annat så har jag ändrat förstasidan – texten och vilka komponenter på sidan som lyfts fram. Jag har även lagt upp lite nya bilder – ta en titt på dem HÄR.

Jag har försökt att få sidan lite mer lättöverskådad och hoppas att jag lyckats!

Bröstmuskelstretch
Bröstmuskelstretch, del av uppvärmning dagtidskurs maj -13

I övrigt så förbereder jag nu inför kursstart av dansmix nybörjarnivå och simonson fortsättningsnivå som drar igång på torsdag. Platser finns fortfarande kvar – skynda in med anmälan redan nu så du hinner vara med från kursstart! Om du inte hinner anmäla dig så kom dit ändå och chansa på att det finns en plats till dig. För fortsättningsnivån gäller att du ska ha dansat minst två år, oavsett stil, och vara 19 år eller äldre (dispens kan ges). Nybörjarkursen kräver ingen tidigare danserfarenhet. Kom som du är, i mjuka kläder, och dansa loss ihop med oss andra!

Jag förbereder även inför prova på-dagen som anordnas nu på lördag, 31/8, i Friskis & Svettis lokaler. Under dagen, som arrangeras av Vuxenskolan tillsammans med föreningen Norr-chi och zoloz, så har ni chans att prova på tai chi, meditation och dans innan ni anmäler er till höstens cirklar. Jag håller i dansmix kl 12 och innan det kan ni testa tai chi kl 10 och meditation kl 11. Pris för hela dagen är 100 kr och går till kostnader kring arrangemanget, så som t ex lokalhyra och marknadsföring. Alla är välkomna och det är drop in så ingen föranmälan krävs. Ta med en vän, eller två, och kom dit för att prova på!

Kika också gärna in i kalendariumet som uppdaterades nyligen. Fler dansframträdanden inplanerade – kom gärna och titta!

Varmt välkomna till en härlig danshöst med zoloz!

/Pia