Yoga på måndagar – nya kursstarter

Hej!

DSC_2119I februari kommer jag att starta upp två nya kurser i viryayoga. Tio veckor med yoga på måndagar i Berättarnas rum, Skellefteå. Två olika nivåer. Pris: 1100 kr. Alla välkomna!

17.30-18.45 Viryayoga nivå 1
För dig som är nybörjare eller för dig som vill ha lite enklare positioner. Ger alla en bra genomkörare för kroppen och ett lugnat sinne. Styrka och balanser som förbereder dig för att senare kanske gå vidare med nivå 2.

19.00-20.30 Viryayoga nivå 2
Här får du jobba ännu mer med balans och styrka samt utmana dig själv i lite svårare positioner/asanas än i nivå 1. Även du som inte yogat så mycket kan gå här – jag hjälper dig att anpassa positionerna vid behov!

Båda passen innehåller alla viryans tio moduler så du vet att hela kroppen får vara med och yoga; uppvärmning, solhälsningar, stående positioner, balanser, armbalans/magstärkare, höftöppnare, bakåtböjningar, framåtfällningar, avslutande positioner samt savasana/avslappning. Vi har ett biomekaniskt tema under passet, t ex närvaro, grundning, balansera axlar, balansera höfter osv. Utöver detta ett filosofiskt tema som skiftar från vecka till vecka. Det kan vara något länkat till yogans historia, mindfulness, extra fokus på andning och närvaro..

Jag är utbildad yogalärare hos Nordiska yogainstitutet där jag gått grundutbildningen på 200 h + deras fysioterapeutiska yoga-påbyggnad. Jag kommer under 2015 att fördjupa mig ytterligare och gå utbildning i rehabyoga och certifieringskurs/viryans nivå 3.

Jag vill att yogan ska kännas rolig och att du ska njuta av att röra på dig, hitta din fysiska och mentala styrka, stärka balansen och landa i nuet. Min favoritdel av viryayogan är biomekaniken – hur vi kan yoga med hälsosamma rörelser! 

Varmt välkommen med din anmälan!
Du anmäler dig till pia@zoloz.se och anmälan är bindande. Pris för kursen är 1100 kr. Om platser finns kvar då jag drar igång så kommer även möjlighet för drop in att finnas. Det är begränsat antal platser (och ganska få) så skynda in med din anmälan om du vill säkra din plats. För dig som vill gå drop in så rekommenderar jag att du hör av dig till mig för att se om ledig plats finns på måndagarna. På tisdagsyogan är det helt ok att bara dyka upp då det passar dig – där finns alltid plats!

Jag ser fram emot att starta dessa kurser nu i februari! Starten blir måndag den 16 februari.

/Pia

(null)