Idag startar jag nya yogakurser i Berättarnas rum, Skellefteå

Hej!

(null)Alldeles strax – om ungefär två timmar – så startar jag upp nya kurser i yoga här i Skellefteå. Lokalen är Berättarnas rum, ovanpå Lindbergs reklam, på Storgatan 26. Den första kursen är viryayoga nivå 1 och pågår mellan 17.30-18.45. Den andra är viryayoga nivå 2 kl 19.00-20.30. Båda kurserna kommer att hållas under tio veckor, pris 1100 kr.

På dessa kurser kommer maxantalet deltagare att vara 12 personer. Lite mindre grupper där möjlighet till personliga korrigeringar är större. Först till kvarn gäller och än finns det platser kvar i båda grupperna. För dig som brukar gå på drop in hos mig så går det bra att komma på måndagar också – detta sker då i mån av plats!

Dagens klasser kommer att hållas kring det filosofiska temat ”stilla sinnet” och hur vi genom att stilla sinnet kan hitta svaret på våra frågor. Vi kommer att arbeta med biomekanik stabilitet/expansion, känna in vår mittlinje, testa detta i olika asanor  även med block och band.

Det ska bli riktigt roligt att starta upp dessa grupper! Testa yoga i ny lokal, träffa nya människor och få dra igång en nivå 2-grupp. Längtar!

För dig som vill knipa en plats till någon av dessa grupper – kontakta mig! Antingen via mail: pia@zoloz.se eller sms: 070-5468627.

Varmt välkommen!

/Pia