Pia bortrest 5-21 mars

DSC_2442Hej!

Här kommer bara lite kort information om att jag, Pia, är bortrest den 5-21 mars. Jag kommer att befinna mig på utlandet tillsammans med min familj på semester och under denna tid har jag inte möjlighet att svara på telefonsamtal eller epost. Om du har någon akut fråga eller om du vill boka oss för diverse dansjobb så kan du i stället kontakta Bella (se kontaktsidan). Gäller det danskurser och anmälningar så kan du skicka ett mail till mig så får du svar så fort som möjligt då jag är hemma igen.

Under tiden som jag är bortrest får ni gärna kika på kalendariumet och alla kortkurser, helgkurser, workshops vi erbjuder. Tänk så fint att komma hem till massa danssugna människors anmälningsbrev i inkorgen. Välkomna att dansa (mer) med oss i vår!

Varma hälsningar,
Pia