Sista chansen på erbjudandet om extraklipp idag!

Välkommen in till oss för yoga. Idag är sista dagen på erbjudandet om extra klipp. Passa på! Alla är välkomna in till oss. Det är aldrig för sent att satsa på sin egna hälsa. Kanske genom yoga?

Nu har yogastudion börjat komma igång. Vi flyttade in den 1 januari, under v.2 hade vi öppet hus med gratis prova på och idag är sista dagen av v.3 och den första vanliga öppetveckan. Vi är glada över att så många besökt oss under dessa inledande två veckor. Så roligt att träffa nya människor och se nya ansikten framför sig i salen. Har du besökt oss än? Du är varmt välkommen!

För dig som funderar på att köpa kort men inte gjort det än kan vi tipsa om att passa på idag, söndag 20 januari. Idag är nämligen sista dagen på vårt erbjudande om extra klipp. Vid köp av ett terminskort får du ett femkort att ge bort till någon. När du köper ett tiokort får du tre extra och femkort två extra klipp på köpet. Svårt att bestämma dig för om du ska ha terminskort eller tiokort? Det är fortfarande 19 veckor kvar med åtta klasser i veckan under denna termin. Massor av chanser att yoga med andra ord! Så om du tror att du får in mer än 15 yogapass under denna period – boka terminskortet! Annars väljer du klippkort där du så klart kan fylla på med fler klipp under terminens gång. 

För att beställa mailar du pia@zoloz.se med namn, telefon och epost. Då sätter jag igång ditt valda kort så att du kan börja boka direkt. Du får en faktura på mailen som betalas efter 15 dagar. Du hinner alltså få in januarilönen innan betalning och kan börja yoga redan idag. Bra, va? Vill du hellre swisha direkt så skriver du det i mailet och swishar sedan till 123-4957999. Då får du kvitto på mailen. För friskvårdsbidrag lämnar du in antingen faktura eller kvitto till din arbetsgivare. 

Terminskort (+ femkort) = 2500 kr

Tiokort (+ tre extraklipp) = 1500 kr

Femkort (+ två extrakipp) = 775 kr

Börja boka redan nu:  Zoloz bokningssida

Varmt välkommen! 

Jag hoppas att du har hittat något som gör att ett leende börjar spridas inom dig så fort du bara tänker på det. Kom in i studion, ta en kopp te, känn lugnet och var med på härlig yoga, utan prestation. Vi välkomnar dig med värme, kunskap och rörelseglädje! /Pia, Sofia & Anna