Sommar-Viryayoga på Nordanå

Sommar, sol, värme… vind, himmel, gräs… fågelkvitter, asplöv, andning… 

Det finns något magiskt med att yoga utomhus, mitt i naturen. Att verkligen vara i sin kropp, i naturlig miljö och uppleva allt fullt ut.

Att andas in, svepa upp armarna och titta upp mot himmelen… att andas ut fälla fram och se ner på jorden… Att grunda händer och fötter mot ojämn mark och känna lukten av gräs och varm hud…

Finns det så mycket som är bättre än det?

Nu erbjuder jag fyra gånger viryayoga utomhus på Nordanå. Det blir ett allsidigt pass där vi insuper naturen och landar i våra kroppar, på ett nytt underlag. Vi yogar med nyfikenhet och utforskar den nya platsen med öppna sinnen. Yogan kommer att vara av den något mer fysiska sorten, men ändå ganska lugn. Vid behov går det anpassa eller stå över positioner som kanske inte fungerar pga skador eller annat. Det är Du som är expert på din kropp och känner in vad som fungerar (och jag hjälper gärna genom att erbjuda olika alternativ). Det ska vara härligt att yoga!

Sommaryoga utomhus… kan se ut så här :)

Tider:

  • Tisdag 10 juli kl 10.30-12.00
  • Torsdag 12 juli kl 17.30-19.00
  • Tisdag 17 juli kl 10.30-12.00
  • Torsdag 19 juli kl 17.30-20.00

Info:

Anmäl dig gärna i förväg via mail pia@zoloz.se eller sms 070-548627, då får du även meddelande om det blir någon förändring (t ex vid dåligt väder).

Vi möts upp vid snäckan/utedansbanan på Nordanå kl 10.20 och där kan den som vill/behöver låna två block och bära med sig. Sen går vi tillsammans till platsen där vi ska yoga (jag åker dit och rekar lite i förväg). Det kommer innebära att vi yogar på gräs. En annorlunda, men också härlig känsla, som vi utforskar tillsammans!

Ta med dig yogamatta, filt/kläder att hålla dig varm under avslappningen, ev vattenflaska/myggspray… vid behov. Den som vill kan även ta med mat att picknicka med efteråt.

Du betalar via swish till 123-4957999. 130kr/tillfälle eller 400kr för alla fyra ggr. Swisha gärna dagen innan så hinner jag förbereda kvitto att ta med!

Vid regn kryper vi in på Åsgatan 24 i spegelsalen och yogar där i stället.

Eventuella frågor går bra att ställa via mail eller sms. Du kan även använda dig av formuläret nedan för både frågor och anmälan. Välkommen!