Terminsstart – köp ditt kort och boka dina kurser

Nu har Zoloz Yogastudio öppnat upp. I söndags hade vi en vip-invigning och i måndags slog vi upp dörrarna för allmänheten. Under hela denna vecka erbjuder vi gratis prova på. Från och med nästa vecka (v.3) startar terminen som vanligt och du kan börja boka in dig på klasser. Det är alltså hög tid att fixa kort så du är redo inför terminsstarten!

Invigningsmingel

Välj mellan terminskort, 10-kort eller 5-kort och boka så här:

  1. Maila pia@zoloz.se. Ange namn, telefonnummer och e-post samt vilket kort du vill ha.
  2. Betala med faktura (15 dagar) eller swish (direkt). Faktura/kvitto kommer till din mail.
  3. Ditt kort registreras i bokningssystemet och finns sedan lagrat digitalt. Bara att börja boka!

Obs! Se supererbjudandet i slutet av detta inlägg!

Invigningsyoga Sofia

Så här funkar klassbokningen:

Gå via zoloz.se/boka eller direkt till zolozyoga.touchupbooking.com/sv/classes där du hittar aktuella klasser. Klasserna går att boka tre veckor i förväg. Kom ihåg att avboka klassen om du får förhinder! Detta ska göras minst tre timmar innan start, annars dras ett klipp från ditt kort.

När du bokar klassen fyller du i ditt namn, e-post och telefonnummer. Detta kommer att sparas automatiskt och ditt kort finns lagrat digitalt. Om du får problem med att hitta kopplingen till ditt klipp- eller terminskort: se till att du angett telefonnumret på samma sätt som tidigare, dvs om du tex använt bindestreck eller ej. Du behöver inte hålla koll på någon inloggning. Om du vill se vilka klasser du bokat klickar du högst upp till höger på ”mina klassbokningar” så kan du få dem skickade till dig via mail. Avbokning görs via länk du fått i mail vid bokning.

Hör av dig om du har frågor kring bokning!

Pia Burman – ägare till nya studion hälsar välkommen!

Bokning av kurser och workshops:

Om du vill boka in dig på olika fördjupande kurser, danskurser eller workshops och happenings ska du klicka dig in till kurser i bokningen eller följa länk här. Där bokar du allt klart via sidan och sedan får du faktura på mailen. En bokning på kurser och workshops är bindande! Läs mer om det i bokningsvillkoren vid bokning. Vi hoppas så klart att du ska ha möjlighet och lust att gå de kurser och workshops du anmäler dig till! Platserna till kurser och workshops är begränsade och först till kvarn gäller.

Invigningsyoga – kundalini med Anna

Passa på att beställa ditt kort och boka in dina kurser. Snart börjar det på riktigt och vi ser fram emot att möta dig på plats i yogastudion och i danssalen. Varmt välkommen! /Pia, Sofia, Anna och Ida

Supererbjudande fram till den 20/1 med extraklipp som bonus!