Vakna upp på rätt sida i juni

Under juni månad erbjuder jag en sommarpepp som jag kallar ”Vakna upp på rätt sida i juni”. Här hittar du en provsmak och en inbjudan!

Sommarpeppen är något jag vill dela med dig för att hjälpa dig hålla igång med yogan och dina goda vanor under sommaren. Den innehåller morgonyogapass tre gånger i veckan live via zoom för den som vill och kan – men jag spelar också in passen och lägger upp på min medlemssida Balans.

I den här videon ser du ett utdrag ur träffen med morgonyoga från den 7 juni – våran första under sommarpeppen.

Vill du ta del av hela, vara med på någon av live-träffarna och få tillgång till en buffé med inspelade pass välkomnar jag dig som medlem i Balans! Det kostar 290 kr i månaden och du kan gå ur när du vill!

Till att börja med kan du njuta av en stunds morgonyoga i det här klippet och sen om du vill bli medlem kan du bli det här: zoloz.se/sommarpepp

Varmt välkommen och lycka till med din morgonyoga i sommar! /Pia

Spela videoklipp