Vårens kurser

öppethusbild

Hej! Jag har ändrat lite i kursutbudet inför terminens start. Det innebär att du som varit inne på sidan och kikat tidigare inte riktigt är uppdaterad om det senaste. Ta därför en titt på kurserna igen! Antingen genom en översikt på schemasidan eller mer ingående info på kurssidan. Det finns några nyheter och något pass som fallit bort.

NYTT

Nytt är till exempel en kortkurs i Byske på onsdagar kl 16.15-17.30. Det blir fem tillfällen á 75 min för 560 kr. Efter kursens slut kommer jag att lägga upp en till kortare kurs i Byske som fortsättning på denna. Du har nu chansen att testa på under en kortare tid utan att binda dig för en hel termin. Tanken på kursen har kommit till vid samtal med anställda på Franke som var sugna på yoga direkt efter jobbet, men kursen är öppen för ALLA, oavsett jobbplats, kön, bostadsort… Den håller till i spegelsalen under Byske Badhus och det är begränsat antal platser. Skynda in med anmälan!

En annan nyhet är modern jazz/simonsonteknik för nybörjare på torsdagar kl 17.30-18.50. Den tillkom då tisdagsgruppen i princip är helt full – endast en plats kvar! Jag bestämde mig för att lägga till den igår, så den är rykande färsk! Passa på innan platserna fylls även här!

Det blir också en helgkurs med Ninnie Andersson i simonsonteknik den 28-29 mars. Superkul! Mer info om detta kommer att dyka upp. Håll ögonen öppna! Dessutom kanske det kommer upp några fler workshops och helgkurser under våren…

TYP NYTT

Något som inte är nyligen upplagt på sidan, men som är en nyhet i kursutbudet hos Zoloz är kursen på tisdagar som kallas ”yogaterapi”. Själva namnet på kursen kan tyckas lite flummigt, men det är inga konstigheter! Det är vanlig yoga – fast med fler anpassningar. Den passar dig som har fysiska begränsningar, skador eller andra problem och tycker att nivå 1 kanske är lite för tuff. Här testar vi oss fram för att hitta anpassningar för just dig att kunna yoga. Det är lugnare tempo och yoga med fler hjälpmedel. Vi tar väggar, stolar, block och band till hjälp för att hitta rätt. I övrigt bygger det på samma modulsystem som övriga viryaklasser. Öppet för alla!

Virya 2 – är också nytt på kursprogrammet. För er som droppade in i höstas på fredagspassen så kommer ni att känna igen er. Virya 2 är lite tuffare med lite fler utmaningar, armbalanser mm. Ett roligt pass där du får utmana dig själv lite mer. Mer styrka, mer balans och lite svårare positioner än i nivå 1. Men den går också att anpassa för att göra lite lättare. Kom och prova!

GLÄDJANDE

Det ser ut som att dagtidsflamencon gör ett återtåg! För dig som har möjlighet att dansa på dagtid finns nu chansen att släppa loss till flamencotoner på tisdagar kl 12.30. Om du får flexa från jobbet så ligger det i anslutning till lunchen – kom och var med! Riktar sig till dig som kan flexa eller dig som är ledig på dagtid – pensionärer, sjukpensionärer, föräldralediga, sjukskrivna, arbetslösa… Ett perfekt sätt att träffa andra, ha roligt och stärka sin självkänsla.

PROVA PÅ

För dig som vill ha en chans att prova på vårt utbud innan du anmäler dig så erbjuder jag en prova på nu på lördag den 10 januari. 10.00 viryayoga nivå 1, 11.05 simonsonteknik, 13.00 flamenco, 13.50 yogaterapi. Dessutom är jag med på Byske badhus inspirationsdag den 17 januari och håller ett morgonyogapass samt ett danspass vid lunch. Anmälan till denna görs till dem senast den 12 jan.


plank on ice

Så – summa summarum – titta igenom kurserna en gång till och gör din anmälan! De flesta kurserna startar nämligen redan nästa vecka, v.3. Enda undantaget är de kurser där det kanske ännu inte är tillräckligt många anmälda. Det ska bli riktigt roligt att få dra igång denna dans- och yogafyllda termin. Jag ser fram emot det och hoppas att du också gör det!

Varmt välkommen till en termin i välmåendets tecken!

/Pia Burman