Yogakurs i Byske.

Nu blir det yogakurs med mig i Byske! /Pia

Dessa yogastunder är även öppna för drop in, 140 kr. Datum kvar: 4 juni, 11 juni. 

Intresse för yoga i Byske finns. Kul!

En kortare kurs i viryayoga hålls därför innan sommarlov och semestrar drar igång.
Kursen passar både dig som är nybörjare och dig som yogat förut. Jag anpassar efter gruppen och ger både utmaningar och enklare alternativ vid behov. Vi kommer att syssla med yogametoden Virya som har fyra grundpelare: filosofi, biomekanik (hälsosamma rörelser), tio moduler (för att yoga igenom hela kroppen) och att ha roligt/kom som du är! Förutom fysiska yogapositioner (asanas) får du också testa andningsövningar, meditation och avslappning.

Vad:
Fem tillfällen med viryayoga på söndagar kl 15.30-17.00 i slutet av maj och början av juni. Obs! Start den 14 maj! (Anmäl dig därför så fort du kan)
Passen kommer att ha olika fysiska fokus och biomekaniska teman. T ex fötter/grundning, rygg/stabilitet och expansion osv.

Plats:
Spegelsalen under badhuset i Byske.

Pris:
600 kr (betalas via swish eller bankgiro)

Anmälan: pia@zoloz.se eller via formulär längst ner på denna sida.
Anmälan är bindande och minst tio anmälda krävs för att starta kursen.

Övrigt:
Ta med din egen yogamatta. Jag ordnar med klossar och band. Om du inte har en yogamatta kan du köpa en av mig från engelska märket Yogamatters (giftfri med bra grepp) för 260 kr eller ett helt kit med matta, två klossar och ett band för 550 kr.

Inga förkunskaper krävs!
Det är öppet för alla och jag hjälper dig att anpassa vid behov. Skriv gärna i anmälan om du har några skador eller andra begränsningar.
Rekommenderas från 14 år och uppåt, ingen övre gräns.
Varmt välkommen med din anmälan!
/Pia

Min utbildning:
Jag har sedan jag var liten dansat och sedan undervisat dans sedan 2004. Dansen ledde mig in till yogans värld och 2005 formulerade jag tanken att jag ska undervisa yoga i framtiden. För att kunna dela med mig av alla de positiva effekter jag upplevde av yogan; jag fick mindre värk, blev smidigare och starkare, fick bättre balans och hittade ett större lugn inom mig.
2014 utbildade jag mig till viryayogalärare i Spanien, via Nordiska Yogainstitutet. Jag har gått deras grundutbildning/Yoga teacher training på 200h och sedan byggt på med certifiering, yogaterapi, rehabyoga, restorative yoga, praktisk anatomi, sekvensiering, mobility & strenght bl a och har nu över 500 utbildningstimmar och ännu fler undervisningstimmar.
Utöver detta pluggar jag till hälsovägledare vid Luleå Tekniska Universitet där jag kommer att ta examen nästa vår med en kandidat inom hälsopromotion. I utbildningen har jag bl a gått kurser i anatomi, mental träning, massage, fysisk aktivitet, hälsopsykologi, natur och kultur mm och utbildningen syftar till att vägleda andra inom hälsa ur ett helhetsperspektiv; fysiskt, psykiskt och socialt.