Workshop – Yoga från grunden

Hej!

Nedåtgående hunden

Den 2-3 juni anordnar jag workshopen Yoga från grunden. Workshopen är för dig som…

… alltid velat prova yoga men inte vågat tidigare

… alltid undrat vad du egentligen ska göra i de olika positionerna (asanas)

… vill repetera grunderna och in på djupet i några av våra vanligaste asanas

… vill ha en härlig yogahelg med fokus på grundning och yogans basics

På fredagen ses vi mellan kl 17-20 och värmer upp med en yogaklass med fokus på närvaro och grundning. Positionerna vi gör är inte akrobatiska eller alltför komplicerade, utan passar för nybörjare. Vi fortsätter sedan med workshopläge där jag går igenom några av de vanligaste positionerna som vi använder i yogan. Du får tillgång till ett material med bilder, namn och utrymme för egna anteckningar. Du får också chans att ställa frågor. Vissa positioner går vi ihop två och två och assisterar varandra.

På lördagen följer vi upp fredagens workshop med en härlig klass grundande yoga som innehåller de asanas vi gått igenom under fredagen. Denna klass blir mer flödande och fokuserar mycket på andning och närvaro. Vi avslutar med mindfulnessövning och kort meditation.

Anmälan sker via formuläret nedan i första hand. Du kan även maila mig på pia@zoloz.se om du har frågor samt anmäla dig via kontakt med mig. Mest troligt håller vi till i min lokal på Stogatan 26 i Skellefteå. Om vi blir många kan det bli någon annanstans, men fortfarande centralt.

Vi yogar utifrån metoden viryayoga som bygger på fyra pelare: biomekanik (hälsosamma rörelser), filosofi, tio moduler (hela kroppen ska med) och kom som du är/ha roligt! Virya betyder kraft och energi på sanskrit och det är just det vi syftar till att ge dig. Inga förkunskaper krävs och även du som har värk eller skador kan vara med. Vi försöker hitta alternativ då det behövs och det går även bra att stå över vissa positioner. Varmt välkommen!

Pris hela helgen: 550 kr

Pris endast fredag: 350 kr. Endast lördag 250 kr.