Yogamys i Advent – tre tillfällen

YOGAMYS I ADVENT

– tre tillfällen i december med lång mjuk yogaklass + adventsinspirerat fika. Möjlighet till egentid och att ta hand om dig själv. Att fylla på med god energi och må-bra-känsla. Kom som du är, hitta rörelseglädje och värme som fyller dig med en skön känsla inför julen.

Söndag den 2 december

09.00-11.30
Vi yogar i två timmar med lite extra fokus på ryggen. Mjuk, dynamisk yoga som passar de flesta. Avslutas med lång avslappning och därefter ett adventsinspirerat fika för den som vill.

Söndag den 9 december

14.00-16.30
Långt yogapass med lite extra fokus på ben och grundning. Passar de flesta, även dig som är äldre eller har någon skada/sjukdom. Avslutas med lång avslappning och därefter ett adventsinspirerat fika för den som vill.

Lördag den 15 december

09.00-11.30
Långt yogapass med lite extra fokus på balans och flöde. Lite klurigare pass än de första två, men går även göra med anpassningar för den som behöver. Avslutas med fika även denna gång.

Ytterligare info:

Varje tillfälle med Yogamys i advent kostar 300 kr. Vill du komma på alla tre får du rabatterat pris: 750 kr. Anmälan görs till pia@zoloz.se eller genom formuläret längst ner på denna sida fram till den 30/11. Från den 1/12 sker alla anmälningar till zoloz verksamhet via zolozyoga.touchupbooking.com. Begränsat antal platser. Anmälan är bindande, men ej personlig (om du får förhinder kan du med andra ord skicka någon annan i ditt ställe).

Fikat kommer att vara ett hälsosammare fika i form av raw bollar, frukt, te och lite annat smått och gott. För dig som inte har möjlighet att stanna efter yogapasset går det bra att plocka med sig lite fika. Men stanna gärna och fika tillsammans så vi får lära känna varandra lite! Jag berättar också mer om hur det kommer att bli när jag tar över Yogease lokal vid årsskiftet samt svarar på frågor om framtiden – eller om det vi just gjort!

Varmt välkommen till stunder av egen-tid i advent!

/Pia Burman
Ägare Zoloz – dans och hälsa
Certifierad Viryayogalärare 500h