Yogans dag 21/6 – firas med donationsyoga

För tredje året i rad arrangeras den 21 juni International Day of Yoga runt om i världen! En dag instiftad av FN i syfte att sprida yoga som ett verktyg för hälsa och välmående till fler.

Vi firar denna dag med ett härligt, långt yogapass och en insamling till UNICEFs arbete för utsatta barn. Insamlingen hittar du här. Stötta gärna insamlingen även om du inte kommer på yogan så har du utfört en god handling i yogans anda. 

Om passet:
Jag och Sofia från SolYoga/Yogease leder tillsammans ett härligt yogapass som passar de allra flesta. Årets tema är grundning och att hitta balans inför sommaren. 

Det börjar med mjuk dynamisk viryayoga med fokus på fötter och balanser. Här kommer jag att ge olika alternativ så både nybörjare och fortsättare får en liten utmaning. Detta följs sedan av yin/restorative yoga med fokus på ben och höfter samt en längre avslappning med andningsövning för ett balanserat nervsystem och sinne. 

Kostnad: Frivillig donation lämnas och i år går pengarna till Unicefs arbete för utsatta barn i världen.

Lokal: danssalen på Västerbottensteatern. Ingång från Brännavägen.

Ta med egen matta om du har. Några kommer att finnas till låns. Vi tar emot så många vi rymmer denna dag. Kom i tid för att hitta en plats att rulla ut din matta på. Vi finns på plats från 17:15. Ingen föranmälan – först till kvarn!

Varmt välkomna!

Pia och Sofia