Start för höstens dans- & yogakurser

Härliga höst!

Nu börjar sommaren gå mot sitt slut och hösten närmar sig. Dessutom är redan höstterminen här och första kursen startade igår, 28 augusti. Kanske kan en kurs i dans eller yoga förgylla höstens dagar och kvällar? Här får du en översikt över när de olika kurserna drar igång! Du hittar samtliga kurser under bilda.nu/zoloz när du ska anmäla dig. Det finns plats kvar i de flesta grupper och du kan haka på när du vill. Jag hoppas du hittar något som passar dig! /Pia

Mån 28 augusti

Yoga för dig med värk – finns en plats ledig! I denna grupp är det rehabviryayogan som gäller och vi varvar övningar på stol med stående övningar och övningar på golvet. Vi avslutar med lång avslappning. Om du vill hugga sista platsen skyndar du dig att anmäla dig via bildas sida och meddelar sedan mig pia@zoloz.se så får du mer info av mig!

Ons 30 augusti

Viryayoga nivå 2-3 kl 19.00-20.30. Går bra även med drop in på denna, i mån av plats! Här kör vi lite jobbigare yoga med fler vinyasas, mer armstärkande, klurigare balanser och lite mer svett. Ibland kan det däremot handla om lite lugnare klass med en massa fin-lir i stället.

Torsdag 31 augusti

Dans nivå 3 – modern jazz/simonsonteknik med anatomi och repertoar. Fördjupande danskurs där du får större inblick i anatomi, den egna kroppen och även dansar för att visa upp dansen. Här bör du ha dansat minst två år för att gå.

Söndag 3 september

Viryayoga nivå 1-2 i Byske. Jag anpassar svårigheten efter deltagarna på kursen! Hit kan du även komma på drop in för 140 kr.

Måndag 4 september

Viryayoga i Ursviken. Här blandar jag rehabyoga med nivå 1 för ett mjukt men stärkande pass, med fokus på andning som sedan avslutas med en längre avslappning.

Tisdag 12 september

Dans nivå 2 – modern jazz/simonsonteknik för dig som dansat lite innan. 17.30-19.00

Dans nivå 1 – modern jazz för dig som är nybörjare. 19.10-20.30.

Eventuellt slås dessa två grupper ihop till en grupp med öppen nivå kl 18.00-19.15.

Onsdag 13 september

Viryayoga nivå 1. För dig som vill ta det från grunden. Nybörjare eller fortsättare som vill yoga utifrån nivå 1-flöden och svårighetsgrad.

Måndag 25 september

Flamenco på dagtid kl 13.00-14.30. Öppen nivå! Alla som vill är välkomna och här dansar vi i ett lugnt tempo där alla hänger med!

Varmt välkommen till höstens kurser!

/Pia

ps…. missa inte att det blir simonsonklass och lärarworkshop med Ninnie Andersson den 7 oktober!