Dans & Balans, P4 och uppdaterade länkar

Hej!

Idag har jag haft årets första yogamys, en träff på dagtid med virya rehab/restorative följt av te och frukt… där vi fick besök av Åza Meijer från P4 Västerbotten som intervjuade och provade på yoga. Kul! Du kan hitta klippet på deras hemsida eller HÄR. Delen från Zoloz börjar 2 h 12 min in i klippet. Under våren planerar jag att ha fler liknande träffar. Dessa kommer att aviseras med relativt kort framförhållning så jag vet att det inte krockar med skolan (heltidsstudier till hälsovägledare vid LTU) och du anmäler dig per träff. Det kommer även att bli fler tillfällen med yogamys på helgerna. Håll utkik!

Nästa aktivitet blir ”Dans & Balans”, en inspirationsdag för seniorer med möjlighet att prova på flamenco och sittande stolsdans samt balansövningar. Möjlighet att ställa frågor och anmäla intresse för fortsatta aktiviteter inom dans & balans. I samband med dagen finns även några massagetider till förmånligt pris. Anmälan gör du via bilda.nu eller pia@zoloz.se. Anmälan till massage görs till mig medan jag föredrar att du anmäler dig till själva inspirationsdagen via Bildas sida (kommer snart upp där).

Vad gäller anmälan till kurser för vårterminen samarbetar jag med studieförbundet Bilda som hjälper mig ta in anmälningar och skickar fakturor. De har nyligen gjort om hela sin hemsida, vilket innebär att länkarna jag hade lagt ut tidigare har ändrats. Jag har nu uppdaterat alla länkar och på sidan för vårens kurser och hoppas att ni med lätthet ska hitta rätt för att anmäla er! Ett alternativ är också att gå in på bildas hemsida, klicka på förstoringsglaset och sedan välja västerbotten och se de kurser som finns. Du kan även söka på mitt namn. Enklast är att läsa om kurserna här på hemsidan och sedan följa länken direkt till anmälningssidan. Om det är några frågetecken kring detta – tveka inte att ta kontakt med mig via mail på pia@zoloz.se.

Välkommen!