Helgkurs i dans och yoga med Ninnie och Pia

Välkommen på en härligt inspirerande helg med dans och yoga!

Den 28-29 mars anordnar vi helgkurs i Skellefteå med gästande Ninnie Andersson. Ninnie kommer att hålla i dansdelarna under helgen – både en nybörjarnivå och en fortsättningsnivå – och Pia leder yogapass mellan dansklasserna. Det blir en riktigt härlig helg med massor av dans, rörelseglädje och ny inspiration!

Ninnie Andersson. Foto: Robert Edman
Ninnie Andersson. Foto: Robert Edman
09.45-11.15 – Nybörjarkurs i jazzdans/simonsonteknik (Ninnie)
11.20-12.30 – Viryayoga nivå 1-2 (Pia)
13.00-15.00 – Fortsättningskurs i jazzdans/simonsonteknik (Ninnie)

Kurserna är öppna för alla! Nybörjarkursen är särskilt för dig som dansat 0-2 år och inga förkunskaper krävs. Viryayogan passar alla. Fortsättningskursen är för dig som dansat simonson tidigare minst två år, du som dansat annan dans minst tre år samt för dig som arbetar med dans som pedagog/lärare/dansare.

Vi håller till i de fina salarna på dansgymnasiet/estetiska programmet dans ute på Anderstorpskolan. Ljusa fina salar, behagligt tempererade med fin musikanläggning och omklädningsrum med flera toaletter och duschar.

Priser: 

En danskurs + yoga, två dagar = 500 kr

Enstaka dansklass = 200 kr/st

Enstaka yogaklass = 130 kr/st

ALLT – båda danskurserna och yogan, två dagar = 800 kr

Kurserna hålls med stöd av Dans i Västerbotten.

Anmälan: 

Du anmäler dig till kurserna via att maila pia@zoloz.se eller fylla i formuläret här under. Ange vilken nivå du vill gå och om du vill gå hela kurserna. Din anmälan är bindande! Begränsat antal platser där först till kvarn gäller.

Ninnie Andersson: 

Ninnie Andersson bor i Stockholm och är doktorand i dans vid LTU. Hon är utbildad danslärare, LTU, certiferad simonsonlärare i New York och undervisar delar av simonsonlärarutbildningen i Stockholm. Hon är grundare till föreningen Simonson Society of Sweden, som varje år anordnar sommarkurser med Lynn Simonson och Katiti King, samt skapare till begreppet dansmatte som spridit sig som en löpeld genom Sverige. En begåvad och engagerad lärare med jazzig stil som ser varje elev.

Ta chansen att dansa för Ninnie under denna helgkurs i Skellefteå!

För dig som i nuläget dansar simonson för Pia så kommer du känna igen många delar, men du kommer också att få en större insikt i hur olika simonsonlärare kan skilja sig från varandra. Samma grund, samma värderingar i stort, men olika dansstil. Det blir roligt och spännande!

Varmt välkommen!

/Pia och Ninnie