Välkommen 2017

Nu är det inte långt till att 2017 gör sitt intåg. Jag gillar att välkomna det nya året med positiva tankar. Det började med att jag var  ganska nere efter att ha genomgått knäoperation och inte kunnat dansa eller träna på länge. Jag var kanske till och med lite deprimerad? Och jag kände att jag ville vända på det hela. Jag bestämde mig helt enkelt vid nyåret 2008/2009 att NU ska det här året bli bättre än det förra. Året därpå bestämde jag samma sak. Även om saker händer i våra liv som vi inte kan påverka och som vi önskar inte skulle hända, saker som ställer till det för hur vi vill leva och hur vi mår så kan vi ändå välja att se positivt på livet. Mitt år blev bättre, för att jag hela tiden hade det målet framför mina ögon. Året därpå blev än bättre. Numera är det inte lika drastiska metoder och medel jag tar till och inte lika skarpa önskningar om att ändra på inställningen eller till livet. Men jag fortsätter med att se på det nya årets möjligheter. Jag fokuserar inte på negativa saker ”jag måste gå ner i vikt, annars…”, ”jag måste tjäna mer pengar, annars…”… utan jag fokuserar på sådant som känns positivt och bra ”i år får jag lära mig nya saker”, ”i år ska jag skratta mer”. Jag ser också fram emot roliga saker som händer här på Zoloz. Jag är glad över att kunna fortsätta erbjuda bra kurser inom både dans och yoga, och inte bara terminskurser utan även roliga workshops med gästlärare och härliga helgträffar med mig. Jag är glad över att jag kan studera parallellt med företagandet och fördjupa mina kunskaper inom hälsopromotion. Bara ordet hälsopromotion gör mig glad. Det betyder nämligen att vi lär oss att främja hälsa, att se det friska och stärka det. Så härligt! På fredag håller jag och Sofia i en fullbokad yogaworkshop på temat ”ut med det gamla, in med det nya”. Det innebär inte att vi slänger allt det gamla och ersätter det med nya glansiga saker. Det innebär att vi kan släppa taget om sådant som inte längre gagnar oss och att därmed göra plats för sådant som vi vill ha mer av i våra liv. Sådant som kan hjälpa oss att uppnå de stora målen. Som att skratta mer för att må bättre, till exempel! Här kommer mer info om vad som händer hos mig 2017 som du kan ta del av!

2017

Massage – numera kan du boka in massage hos mig. Detta gör du enklast genom mailkontakt och du väljer mellan 30 eller 60 min massage.

Dans och yogakurser – Vårens kurser är öppna för bokning och startar vid minst tio anmälda per kurs. Det finns några nyheter som nybörjargrupp i dans för vuxna samt en kortare kurs med virya restorative (och rehab).

Workshops – Viryayogans grundare Josephine Selander kommer till Skellefteå den 3 maj för en härlig workshop där vi fokuserar på yogans yin och yang – bakåtböjningar och framåtfällningar utifrån yoga och ACT. Missa inte att anmäla dig till detta! Förutom detta kommer även Ninnie Andersson tillbaka för workshops i simonsonteknik (datum kommer senare) och jag kommer att hålla några helgträffar med yogamys och kanske även någon dansworkshop. Mer info dyker upp inom kort.

PT-yoga och Skype-yoga – För dig som inte gillar att träna i grupp eller som inte har möjlighet att ta dig till klasser på vissa tider kan det passa bättre med personlig träning eller yoga via Skype. Du bokar detta med mig via mail och jag hjälper dig att hitta ett bra yogaprogram som passar dina behov.

Möhippor/svensexor/mindre grupp – Jag erbjuder även dans eller yoga för grupper som vill boka in sig för ett eller flera tillfällen. Ni får ett fast pris för en timmes undervisning som ni sedan kan dela mellan er.

Utöver dessa aktiviteter är jag alltid intresserad av att hålla träffar med dans, yoga, mental träning ute på företag eller andra event. Detta gör jag i mån av tid då mitt schema redan är ganska fullspäckat.

Vecka 4, 8, 13 och 22 är jag i Luleå för inneveckor på Hälsovägledarprogrammet. I vår läser jag projekt och entreprenörskap, kultur och natur samt hälsopromotion i samhället. De vanliga terminskurserna startar upp vecka 5 och avslutas innan vecka 22 och därför är det enbart två veckor som kommer påverka dig som är anmäld på kurs. I första hand kommer vikarie att sättas in och i andra hand får ni uppehåll under berörda veckor.

Med allt det sagt vill jag bara avsluta med att önska dig ett

RIKTIGT GOTT NYTT ÅR! 

Må ditt år bli fyllt med positiva tankar, djup andning och medveten närvaro.

Välkommen till Zoloz under 2017!

En unik blandning av kunskap från dans, yoga och hälsovägledning. 

/Pia